četvrtak, 4. lipnja 2020.

Čudo Benedikta XVI
Peter Srsich upoznao je papu Benedikta XVI. u svibnju 2012. godine, zajedno s roditeljima i bratom, kada su svi zajedno bili su na trgu sv. Petra za vrijeme audijencije. Došli su iz Colorada (SAD). Peter je imao 19 godina i stigao je ispred pape zahvaljujući putovanju u organizaciji međunarodne "Make a Wish" fundacije, koja oboljeloj djeci nudi priliku da ostvare svoj san. Tom prilikom obitelj Srsich stajala je u redu da osobno upozna papu. Peter je shvatio da su svi koji su u redu s njim sa sobom donijeli darove, ali on nije imao što dati papi. Otac mu je tada predložio da mu da zelenu gumenu narukvicu na kojoj je pisalo "Moli se za Petra" uz citat iz poslanice Rimljanima 8:28: "I znamo da Bog u svemu na dobro surađuje s onima koji ga ljube, s onima koji su odlukom njegovom pozvani", citat kojeg je Peter jako volio. To je bila samo jedna od 1.200 narukvica koje je kolega iz Petrova razreda napravio kako bi stvorio molitveni lanac oko sebe. Peter je imao tumor pluća, koji je pritiskao srce; "Bio je toliko velik da me nisu mogli staviti pod anesteziju, jer je postojao rizik da se više neću probuditi, pa nisu ni mogli napraviti biopsiju". Bio je to napredni Hodgkinov limfom. Tvrdi ciklusi kemoterapije i radioterapije doveli su ga do depresije, od koje se oporavio tek kada je primio Presvetu Euharistiju. Petar se borio protiv te bolesti i bio je uvjeren da se može izliječiti ako ode u Vatikan. Dakle, dječak se našao pred papom, naklonio se s nekoliko riječi i tražio blagoslov. Papa Benedikt XVI. blagoslovio ga je, stavljajući desnu ruku na prsa, gdje se nalazio tumor, bez da mu je Petar rekao na kojem mjestu je tumor! Od tog trenutka Petru je postajalo biti sve bolje, sve dok se nije čudesno potpuno oporavio. Danas je u bogosloviji i ima novi san: da bude zaređen za svećenika!Molimo za Petera i za svetost svećenika!


Usp.

3 komentara:

 1. SEZONA POZDRAVLJAJUĆI SVIH, JA SAM BISERK, TU SAM DA ŠETIM DOBRE VIJESTI CIJELOM SVIJETU O tome kako sam se vratio mužu. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i rekao mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com ........

  OdgovoriIzbriši
 2. Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali ne preostaje mi ništa drugo nego ispuniti obećanje dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti svog bivšeg supruga koji je već bio odsutan dva tjedna bez pozdrava meni. tako bolno iskustvo za mene jer je on moja prva ljubav i moj se život vrti oko njega, ali kad me ostavio zbog druge dame, dijelila sam suze i pokušavala sve da zaboravim na njega, ali duboko u srcu bilo je tako nemoguće jer sam ga voljela toliko unatoč boli od koje sam patila. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili okupiti slomljeni dom i još mnogo toga, u početku je to bilo poput šale jer nikada nisam vjerovao u magiju. i Dr. ALABA mi se dokazuje dovodeći njezina muža kući kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mog supruga. hvala dr. alabi što me ponovno učinio kompletnom ženom i vratio mog izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome će možda biti važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz srčani udar, samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU NA njegovoj kontakt e-adresi u nastavku (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti. WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123. Sretno vama onima koji ikad daju ovo suđenje. Pozdrav! Samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU na njegovu kontakt e-adresu ispod (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti.
  WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123 sretno vam bilo

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

  OdgovoriIzbriši